Proizvodnja svjetiljaka

Jedinstveni proizvodi za jedinstvene ljude!

Unikatne svjetiljke

Inspiracija: POVIJEST

Ranko Skansi --> glavni dizajner | Tomislav Lisak --> Glavni majstor

Od prvog trenutka, kad je čovjek osvojio svoj prvi životni prostor, neki oblik rasvjete je bio moguć, samo kako bi se dan produljio. To je bilo vrijeme kad je već osvojio fenomen vatre, i znao je koristit više vrsta goriva za svoje svjetiljke. Druga komponenta koju je čovjek od najranijih dana zavolio i koristio u svojem okružju, bolo je drvo. Mi vjerujemo da upravo te dvije komponente tvore čudesne svjetiljke dopadljive svima i u najmodernije uređenim domovima.

Luminaire

Ono što je od najvećeg značaja je bila relativno jednostavna uporaba drveta. Stoga i mi izrađujemo jedinstvene svjetiljke od drveta, kao najtoplijeg i najprihvatljivijeg materijala do svih.

No, nije samo drvo materijal kojega koristimo. Tu su još i posebne kovine, staklo i kamen. Jedino krositeći posebno pripremljene materijale, majstor može bit siguran u iskod svojeg posla. S druge strane, pomno birani materijali su garancija dugovječnosti svjetiljke. Tako načinjenoj svjetiljci vrijednost samo raste iz dana u dan, a sitne imperfekcije joj daju posebnu toplinu i šarm.

U našem proizvodnom dijelu raspolažemo modernom tehnologijom kojom smo u mogućnosti radit na najefikasniji i najkvaliteniji način, ostvarujući vrhunske rezultate. Kako su naše kreacije sve originali, pa čak i kad je riječ o malim serijama, za dovršenje je potrebno neko vrijeme. Stoga od vas tražimo malo strpljenja, jer u našem studiju na žalost nismo u mogućnosti raditi stvari brzo, jeftino i kvalitetno u isto vrijeme. To ne može nitko!

Luminaire

Odjel za dizajn i kreacije se trudi iz sve snage proizvesti naše jedinstvene svjetiljke. U rijetkim slučajevima izrađujemo čak i replike postojećih svjetiljaka, no to je više iznimka nego pravilo. Poštujemo originalni dizajn, vrhunske materijale i savršenu izradu, uz korištenje najmodernijih LED izvora svjetla.

Luminaire
Luminaire

Sve naše svjetiljke su izrađene uz ekstremnu pozornost, predanost i preciznost u svim aspektima.

Svjetlosni san

Inspiracija: TEHNOLOGIJA

Ranko Skansi --> glavni dizajner | Valent Kresonja --> glavni majstor

Kad se traži jednostavan minimalistički dizajn čistih formi i jednostvanog oblika, baziran na najkvalitenijim materijalima, na takav zahtjev odgovaramo kao da smo u posjedu čarobnog štapića. Naši su umovi rasadnici ideja bez obzira na pojedinosti bilo koje svjetiljke.

Luminaire
Luminaire
Luminaire

Da bi se kvalitetno moglo radit s nekim materijalom,, potrebno ga je poznavat "u dušu". Isto vrijedi i za alate kao i za procedure. U našoj radionici opstaju samo oni koji se ističu predanošću i kvalitetom. Mjesta ima samo za najkvalitetnije majstore.

Bilo bi nam veliko zadovoljstvo ako nam date priliku za razgovor, jer bi vam tada bolje objasnili pojedinosti. Jedino što od vas očekujemo je vjera i sigurnost u činjenicu da će vas naš predmet zauvijek izdvojiti u krugu vaših prijatelja i obitelji.


Javite nam se za više informacija