Dizajn svjetla

Privatni prostori

Dizajn svjetla - Privatni prostori

Dizajn svjetla nije prodaja svjetiljaka. S time u skladu, trgovci rasvjetom ne mogu biti dizajneri svjetla. Dizajn svjetla je proces gdje dizajner treba u potpunosti razumjeti potrebe i mogućnosti investitora. Ponekad je riječ o jednostavnim rješenjima. No, ponekad je potrebno vrijeme da bi se kreiralo zaista posebno rasvjetno rješenje, prema zahtjevima klijenta. U mnogim slučajevima, potrebno je izradit posebne svjetiljke (potrebno je veliko znanje o materijalima i pojedinim svjetlotehničkim komponentama). Nekada investitor radi samo manje zahvate, prije no što se ustabili konačno rješenje rasvjete i tek tada implementiramo svjetiljke pažljivo studirane i odabrane između tisuća proizvoda koji postoje na tržištu.

Svjetlo u vašem dnevnom boravku ili kupaonici je samo medij putem kojega ostvarujete vaše osjećaje i koji vam osigurava pronalazak mira i opuštanja, nakon intenzivnog dana. Iako vas u vašem uredu, upravo rasvjeta može poticati na rad i koncentraciju, u vašem domu rasvjeta treba biti u potpunoj funkciji vašeg odmora i opuštanja.

I konačno, nije potrebno utrošiti velika sredstva da bi se u vašem domu stvorio pravi hedonistički ugođaj. Jedino o čemu se radi je brižno odabrana rasvjeta i količina rasvjetnih tijela.

Dizajn svjetla

Javni prostori

Dizajn svjetla - javni prostori

Najsloženiji prostori za rasvjetljavanje su javni prostori. Razlog je u fluktuaciji različitih ljudi. Od starih do mladih, od zaposlenih do bezbrižnih i opuštenih, od bogatih do siromašnih. S time na umu, koristimo arhitektonske elemente, namještaj, boje i rasvjetu kako bi stvorili prostor prihvatljiv svima. Čak i ovdje, naše bogato znanje iz psihologije, ljudskih potreba, humanizma, biheviorizma, ergonomije i drugih disciplina, pomaže u dostizanju krajnjeg rezultata - prostora ugodnog svima. Angažirajte nas pa ćete vidjeti kako se elementi sklapaju poput jednostavne dječje slagalice.

Osim toga, nudimo vam mogućnost bojanja vašeg grada putem rasvjetne čarolije koja mijenja izgled monotonih zgrada u bajkovite skultpure. Nazovite nas za prijedlog najatraktivnijeg rješenja koje možete dobiti za vaš novac i mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Dizajn svjetla

Poslovni prostori

Dizajn svjetla - poslovni prostori

Kad je riječ o poslovnim prostorima, razlikujemo urede, hotele, restorane, caffe barove, rekracijsko opuštajuće prostore, medicinske ustanove itd. Svaki od tih tipova zahtjeva potpuno zasebna rješenja, jer se rješenja uređenja baziraju na namjenama prostora. Uviđate koliko je to zahtjevan proces jer je potrebno uzeti u obzir sve aspekte prostora, kroz vrijeme.