S vizijom postizanja statusa vrhunskog studija za usluge dizajna interijera i rasvjete, studio LUMIGEA je osnovao priznati kreator svjetla i interijera Ranko Skansi na početku milenija. Danas je LUMIGEA ostvarila početni cilj i postavila se na međunarodnu poziciju poželjnih partnera.

Istražite naše mogućnosti na ovim stranicama.

Rezidencijalno

Od Hrvatske do mnogih kuteva svijeta, ostavili smo trag. Mnogi zadovoljni klijenti mogu garantirat da uvijek uspijemo proniknuti u finu srž mogućnosti investitora kao i njegovih potreba. Znanje i iskustvo su naš osnovni alat.

Poslovno

Projektirano privatne interijere, restorane, urede, industriju i prodajne lokacije. Naša je filozofija da ne postoji manje važan klijent. Baš svaki naš klijent zavrjeđuje potpuno profesionalan pristup i uslugu.

Prigodno

Naša je specijalnost čarolija svjetla, stalna igra između svjetla, sjene i boje. Ako Vam treba jedinstveno rješenje rasvjetne čarolije, nikad viđeno prije, na pravom ste mjestu. Kontaktirajte nas ne oklijevajući.

Dizajn interijera

Naša je osnovna djelatnost

Experti dizajna interijera

Kad počinjemo istraživat mogućnosti dizajna interijera i rasvjete, najprije moramo podrobno upoznati investitora ili osobe koje će koristit prostor. Samo tako možemo sa sigurnošću znati da smo prikupili dovoljno ulaznih podataka da možemo krenuti u ostvarenje rezultata, diskutirajući sa investitorom svaku pojedinu fazu projekta. Nakon sporazuma, dovršavamo konačni plan uređenja interijera sa svim uključenim elementima.

Budite jedinstveni!

Kakav god da je Vaš prostor

Budite jedinstveni!

LUMIGEA može, prema Vašoj želji i našem dizajnu, proizvest jedinstvene svjetiljke od plemenitog drveta, metala i stakla, opremljene najmodernijim LED sustavima svjetla.
Proizvodimo unikatne svjetiljke, na osnovi našeg ili Vašeg dizajna. Provjerite naše mogućnosti i imajte vjeru, jer na kraju, Vaše zadovoljstvo je drugi dio naše plaće. Samo nebo je granica naših mogućnosti, zato dozvolite svojoj mašti da poleti!

Provjerite samo neke od naših proizvoda slijedeći ovaj link.