Coaching

Da bi vi bili bolji!

DEFINICIJA Coachinga

Coaching je oblik razvoja u kojemu osoba, koja se zove COACH, potiče svojeg klijenta (COACHEE) u osobnom razvoju njegovim vlastitim potencijalima, ali koji su ili atrofirali ili duboko zakopani. Ponekad taj proces može potrajati i desetak sati dok se najčešće radi o svega par sati razgovora. Princip je da COACH ulazi u razgovor bez vlastitog stava ili mišljenja a posebno bez predrasuda te isključivo pitanjima vodi svojeg klijenta (COACHEE) ka uspješnom završetku.

CILJ Coachinga

Glavni je cilj, osobu koja se već bavi svjetlom i rasvjetom, dovesti u stanje spremnosti za izvođenje složenih rasvjetnih projekata. Osnovni uvjet je da se klijent (COACHEE) već razumije u rasvjetu i dobro poznaje osnove. Tek tada će naši stručnjaci uspjeti u ostvarenju krajnjeg rezultata, a to je podizanje klijenta na vrhunsku razinu dizajna svjetla. Integritet i etika su obvezni i podrazumjevaju se ako klijent želi zaista postati profesionalni dizajner svjetla.

TRAJANJE Coachinga

Ako je klijent već opremljen osnovnim znanjima iz domene rasvjete i spreman za podizanje na vrhunsku razinu, tipično trajanje procesa je 4 do 6 sati. Alternativno, proces može trajati desetak pa i više sati, sukladno želji klijenta.

Cijena: 100,00 € / sat

Kontaktirajte nas za više informacija

Odlično smo svladali slijedeće škole:

brand logo
brand logo
brand logo
brand logo

A diplome imamo sa ovih institucija:

brand logo
brand logo
brand logo